Οι Νιου Γιορκ Νικς ενισχύθηκαν με Τι Τζέι Γουόρεν (vid)

Οι Νιου Γιορκ Νικς ενισχύθηκαν με Τι Τζέι Γουόρεν (vid)

Newsroom
Οι Νιου Γιορκ Νικς ενισχύθηκαν με Τι Τζέι Γουόρεν (vid)
Σε μια κίνηση ενίσχυσης της γραμμής των φόργουορντ προχώρησαν οι Νιου Γιορκ Νικς υπογράφοντας με μονοετές μη-εγγυημένο συμβόλαιο τον Τι Τζέι Γουόρεν.

Μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν στο NBA, οι Νιου Γιορκ Νικς συνεχίζουν την ενίσχυσή τους.

Μετά την ανταλλαγή - «βόμβα» μέσω της οποίας πήρε τον Καρλ Άντονι-Τάουνς από τους Τίμπεργουλβς, η ομάδα της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ, Τι Τζέι Γουόρεν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μινεσότα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Γουόρεν υπέγραψε μίνιμουμ μη-εγγυημένο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την Νέα Υόρκη προκειμένου να προσδώσει έξτρα λύσεις και μεγαλύτερο βάθος πάγκου στο σύνολο του Τομ Θιμποντό. Πέρσι αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια με τη φανέλα των Τίμπεργουλβς μετρώντας 3.7 πόντους και 2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11.3 λεπτά συμμετοχής.

Κορυφαία σεζόν της καριέρας του ήταν η 2019-20, όταν με τη φανέλα των Ιντιάνα Πέισερς κατέγραψε 19.8 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1.2 κλεψίματα, 54% στα σουτ εντός πεδιάς και 40% στο τρίποντο σε 67 παιχνίδια και 33 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο με αποκορύφωμα τους 53 πόντους, 9 εύστοχα τρίποντα και με 69% στα σουτ που είχε σημειώσει στην «φούσκα» του Ορλάντο κόντρα στους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα