Ντέμιαν Λίλαρντ: «Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μπορούμε να γίνουμε από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα στο ΝΒΑ»

Ντέμιαν Λίλαρντ: «Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μπορούμε να γίνουμε από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα στο ΝΒΑ»

Newsroom
Γιάννης, Λϊλαρντ
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ έκανε δηλώσεις στο Fox Sports ενόψει της νέας σεζόν του ΝΒΑ, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μια νέα σεζόν στο ΝΒΑ είναι προ πυλών και ένας από τους διεκδικητές του τίτλου παραμένουν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Με την περσινή προσθήκη του Ντέμιαν Λίλαρντ, τα «ελάφια» αύξησαν τις πιθανότητές τους για τον τίτλο όμως οι τραυματισμοί τούς πλήγωσαν με αποτέλεσμα να τεθούν πρόωρα εκτός συνέχειας στα Playoffs.

Ο έμπειρος Αμερικανός σκόρερ αναφέρθηκε μέσω δηλώσεών του στο Fox Sports, στη συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι μπορούν να γίνουν ένα από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα της λίγκας, αρκεί να εκμεταλλευτούν ο ένας τον άλλον.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα στο NBA. Δεν είναι ότι πρέπει να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Αυτά στα οποία είναι κυρίαρχος εκείνος και αυτά που κάνω εγώ καλά, πάνε μαζί.

Πρέπει και οι δύο να είμαστε επιθετικοί και να καταλαβαίνουμε τις στιγμές και τις καταστάσεις όπου μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ο ένας τον άλλον προκειμένου να δημιουργήσουμε πλεονεκτήματα και να εμπιστευτούμε τα ένστικτά μας. Όσο περνούσε ο καιρός, γινόμασταν όλο και πιο καλοί και φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα