Μπρόνι Τζέιμς: Αυτη η ομάδα του ΝΒΑ παραλίγο να τον «κλέψει» από τον Λεμπρόν και τους Λος Άντζελες Λέικερς

Μπρόνι Τζέιμς: Αυτη η ομάδα του ΝΒΑ παραλίγο να τον «κλέψει» από τον Λεμπρόν και τους Λος Άντζελες Λέικερς

Newsroom
Μπρόνι Τζέιμς
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ESPN, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς λίγο έλειψε να «κλέψουν» τον Μπρόνι Τζέιμς από τους Λος Άντζελες Λέικερς, όμως σεβάστηκαν τον Λεμπρόν.

Ιστορία πρόκειται να γραφτεί τη σεζόν που είναι προ πυλών στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αφού Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς θα συνθέσουν το πρώτο δίδυμο συμπαικτών πατέρα - γιου που υπήρξε ποτέ.

Ωστόσο, αυτό λίγο έλειψε να μην γίνει καθώς πριν από τους Λος Άντζελες Λέικερς, μια άλλη ομάδα είχε το δικαίωμα να επιλέξουν τον γιο του ηγέτη των «λιμνανθρώπων». Σύμφωνα με το ESPN και την έγκριτη δημοσιογράφο Ραμόνα Σέλμπουρν, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον Μπρόνι στο Νο.52 του NBA Draft, δείχνοντας να ικανοποιούνται από το αγωνιστικό του προφίλ.

Παρόλα αυτά, εν τέλει σεβάστηκαν την επιθυμία του Λεμπρόν να παίξει με τον γιο του και έτσι άφησαν την επιλογή του Μπρόνι στο Νο.55 για τους Λος Άντζελες Λέικερς, όπως και τελικά συνέβη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα