Νάγκετς - Σέλτικς 103-107: Η αύρα των πρωταθλητών... καθάρισε το θρίλερ

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Τζέισον Τέιτουμ.
Στην πρεμιέρα της pre season του NBA, οι Μπόστον Σέλτικς βγήκαν νικητές στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς, επικρατώντας με 107-103.

Η ώρα της pre season στο NBA έφτασε και το πρώτο τζάμπολ έγινε. Στο Άμπου Ντάμπι, οι περυσινοί πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς αντιμετώπισαν τους Ντένβερ Νάγκετς. Ύστερα από μία αναμέτρηση όπου οι δύο πλευρές ήταν διαρκώς κοντά η μία με την άλλη, η ομάδα από τη Βοστώνη άντεξε την πίεση και βγήκε νικήτρια με 107-103.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Πέιτον Πρίτσαρντ με 21 πόντους, ο Τζέισον Τέιτουμ ακολούθησε στους 12 ενώ ο Ντριού Πίτερσον έφτασε τους 10 συνολικά. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο... γνωστός ύποπτος, Νίκολα Γιόκιτς με 14 πόντους, από 12 μοιράστηκαν ο Μίκαελ Πόρτερ Τζούνιορ με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, 11 είχε ο Τζούλιαν Στρόθερ ενώ με 10 ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο Ζέκε Ενάτζι.

Τα δωδεκάλεπτα: 32-25, 63-56, 80-79, 103-107

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα