Νικς, NBA: Ο Γιούιν επέστρεψε ως Πρέσβης του Μπάσκετ

Νικς, NBA: Ο Γιούιν επέστρεψε ως Πρέσβης του Μπάσκετ

Newsroom
Νικς, NBA: Ο Γιούιν επέστρεψε ως Πρέσβης του Μπάσκετ
Ο legend των Νικς, Πάτρικ Γιούιν, επέστρεψε στο franchise αναλαμβάνοντας καθήκοντα Πρέσβη του Μπάσκετ στους Νεοϋορκέζους.

Ο Πάτρικ Γιούιν μεγαλούργησε με τους Νιου Γιορκ Νικς την περίοδο 1985-2000, συμμετέχοντας σε 11 All-Star Game και αποτελώντας μέλος της All-NBA First Team το 1990 ενώ συμπεριλήφθηκε στην NBA anniversary team και η φανέλα του με το νο.33 έχει αποσυρθεί από τους Νεοϋορκέζους.

Στα 61 του χρόνια, ο Γιούιν επέστρεψε στον οργανισμό, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Πρέσβη του Μπάσκετ στους Νικς. Κοινώς, θα ασχολείται με δραστηριότητες που αφορούν την προώθηση του brand name των Νεοϋορκέζων, εκπροσωπώντας την ομάδα με την οποία καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους ψηλούς στην ιστορία του ΝΒΑ.

Εξάλλου, το όνομα του φιγουράρει στην κορυφή σχεδόν κάθε λίστας με τις κορυφαίες ατομικές επιδόσεις στην ιστορία του franchise . Είναι ο πρώτος σκόρερ τους με 23.665 πόντους, πρώτος ριμπάουντερ με 10.759 ριμπάουντ, πρώτος σε κοψίματα (2.758), κλεψίματα (1.061), αγώνες (1.039), λεπτά συμμετοχής (37.586), εύστοχα σουτ (9.260) και εύστοχες βολές (5.126).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα