Τζέιμς Χάρντεν: «Το ΝΒΑ χρειάστηκε να προσαρμοστεί σε μένα» (vid)

Τζέιμς Χάρντεν: «Το ΝΒΑ χρειάστηκε να προσαρμοστεί σε μένα» (vid)

Newsroom
Ο Τζέιμς Χάρντεν.
Ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε δηλώσεις μετά την πρώτη προπόνηση των Λος Άντζελες Κλίπερς και ουσιαστικά επανέλαβε αυτό που είχε πει τέτοιον καιρό την περσινή σεζόν.

Ένας από τους παίκτες που αδιαμφισβήτητα έχουν επηρεάσει το παιχνίδι παγκοσμίως είναι ο Τζέιμς Χάρντεν και ουσιαστικά αυτό ήταν που υπενθύμισε και στις πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο πολύπειρος γκαρντ μίλησε στον Τύπο μετά την πρώτη φετινή προπόνηση των Λος Άντζελες Κλίπερς, απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το πώς καταφέρνει να προσαρμόζεται στο παιχνίδι και να εξελίσσεται.

«Είμαι ένας από τους παίκτες όπου το ΝΒΑ χρειάστηκε να προσαρμοστεί πάνω του. Απλά είμαι εδώ και δουλεύω», ήταν η απάντηση του «Μούσια» ο οποίος... κινήθηκε σε παρόμοια πλαίσια με την περασμένη σεζόν καθώς σε περσινή Media Day είχε τονίσει: «Δεν είμαι παίκτης του συστήματος, είμαι το ίδιο το σύστημα».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα