Κλίπερς - Γουόριορς 90-91: Ο clutch Γουότερς με τρίποντο χάρισε τη νίκη (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Λίντι Γουότερς των Γουόριορς
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πήραν τη νίκη επί των Λος Άντζελες Κλίπερς με buzzer beater τρίποντο του Λίντι Γουότερς, 91-90.

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Χαβάη, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μπόρεσαν να επικρατήσουν των Λος Άντζελες Κλίπερς πολύ δύσκολα και με τη βοήθεια του Λίντι Γουότερς.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί η ομάδα από την Καλιφόρνια να είχε πάρει προβάδισμα 2 πόντων 12 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της τέταρτης περιόδου με την εύστοχη βολή του Μίλερ, στη συνέχεια ο Μπίκμαν των Γουόριορς προσπάθησε να βάλει καλάθι με fadeaway χωρίς αποτέλεσμα, η ομάδα του πήρε όμως το ριμπάουντ στα 2 δεύτερα, η μπάλα κατέληξε στον Γουότερς που σηκώθηκε για 3 και με buzzer beater έκανε το 91-90 για τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ από την πλευρά των νικητών που χρησιμοποίησαν συνολικά 19 παίκτες ήταν ο άνθρωπος που τους χάρισε τη νίκη, έχοντας φτάσει τους 15 πόντους ενώ μοναδικός ακόμα διψήφιος ήταν ο Μόουζες Μούντι.

Από τους Κλίπερς ξεχώρισε ο Ίβιτσα Ζούμπατς με 14 πόντους, ο Τζέιμς Χάρντεν ακολούθησε στους 13 ενώ από 11 μοιράστηκαν οι Νόρμαν Πάουελ και Κόμπι Μπράουν.

Τα δωδεκάλεπτα: 26-23, 49-53, 71-69, 90-91

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα