Ντινγουίντι: «Ο Ντόντσιτς πασάρει από όλες τις γωνίες, έπρεπε να προσαρμοστώ»

Ντινγουίντι: «Ο Ντόντσιτς πασάρει από όλες τις γωνίες, έπρεπε να προσαρμοστώ»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Λούκα Ντόντσιτς.
Ο Σπένσερ Ντινγουίντι υποστήριξε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι έπρεπε να προσαρμόσει τον τρόπο παιχνιδιού του εξαιτίας των... πασών που μπορεί να βγάλει ο Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Σπένσερ Ντινγουίντι επέστρεψε στους Ντάλας Μάβερικς ξανά μετά το τέλος της σεζόν 2023 όταν και έφυγε, έχοντας περάσει στο μεταξύ από τους Μπρούκλιν Νετς και τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο 31χρονος γκαρντ από τις ΗΠΑ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι χρειάστηκε να προσαρμόσει το παιχνίδι του καθώς ο Λούκα Ντόντσιτς μπορεί να πασάρει από όλες τις γωνίες.

«Ειλικρινά, έπρεπε να προσαρμοστώ στις πάσες του Ντόντσιτς επειδή πασάρει από όλες τις γωνίες. Είναι κάτι που δεν το βλέπεις συχνά, οπότε παίρνει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις.

Όταν παίζεις με έναν σούπερ σταρ όπως είναι ο Λούκα, πρέπει να μάθεις το παιχνίδι τους και να προσαρμοστείς. Αν Ο Λούκα θέλει να επιτίθομαι περισσότερο θα το κάνω. Αν θέλει να παίρνω τη μπάλα και να σουτάρω θα το κάνω».

Την περασμένη σεζόν ο Ντινγουίντι μετρούσε κατά μέσο όρο από 10,5 πόντους με 4,7 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ σε 28,3 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα