Πίστονς - Μπακς 120-87: Βαριά ήττα χωρίς Αντετοκούνμπο, τραυματίστηκε ο Τρεντ (vid)

Νίκος Καρφής
Mπακς
Οι Μπακς ηττήθηκαν με 120-87 από τους Πίστονς σε ματς που δεν έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τραυματίστηκε ο Τρεντ.

Δεν τα κατάφεραν οι Μπακς στο πρώτο φιλικό της σεζόν. Τα ελάφια ηττήθηκαν με 120-87 από τους Πίστονς και προβλημάτισαν με την απόδοση τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση, ενώ το Μιλγουόκι είναι σε αναμμένα κάρβουνα και για την κατάσταση του Τρεντ. Ο περιφερειακός των ελαφιών τραυματίστηκε στον αριστερό αγκώνα και αποχώρησε.

Οι Μπακς τελείωσαν την τέταρτη περίοδο με μόλις 8 πόντους, ενώ δέχθηκαν 29 πόντους. Κακή εμφάνιση για το Μιλγουόκι σε όλα τα δωδεκάλεπτα, εκτός από το πρώτο. Πολύ άστοχη η ομάδα του Ρίβερς με 34.9% εντός παιδιάς. Επίσης οι Μπακς σούταραν μόλις 9 βολές στην αναμέτρηση.

Για τους νικητές ο Άιβι είχε 22 πόντους, ενώ ο Μουρ μέτρησε 14 με 8 ριμπάουντ και στους 13 πόντους έμεινε ο Κάνινγχαμ. Για τους Μπακς ο Πόρτις ήταν πρώτος σκόρερ με 16 πόντους, ενώ στους 15 σταμάτησε ο Λίλαρντ. Τα ελάφια ξεκίνησαν το ματς με Λίλαρντ, Κόνατον, Τρεντ, Πρινς και Λόπεζ.

@Photo credits: twitter/ bucks

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα