Γουάσινγκτον: Έχασε 3 βολές στο τέλος και στοίχισε τη νίκη στους Χόρνετς

Γουάσινγκτον: Έχασε 3 βολές στο τέλος και στοίχισε τη νίκη στους Χόρνετς

Newsroom
Ουάσινγκτον
O Nτουέιν Γουάσινγκτον αστόχησε σε 3 βολές στο τέλος του ματς των Χόρνετς κόντρα στους Νικς και στέρησε από την ομάδα του τη νίκη.

Ο Γουάσινγκτον βρέθηκε ως αντάλλαγμα από τους Χόρνετς, την τρίτη ομάδα που ενσωματώθηκε στο trade που έφερε τον Άντονι Τάουνς στους Νικς. Με την Παρτίζαν μάλιστα να ενημερώνει πως οι Νικς πλήρωσαν το buy out ενός εκατομμυρίου δολαρίων αλλά το ζήτημα είναι πλέον να κρατήσει τον παίκτη της.

«Ο σύλλογος άφησε τον παίκτη να πάει στις ΗΠΑ για να παίξει ρόλο στην ανταλλαγή του, από την οποία θα κερδίσει ένα σημαντικό οικονομικό αντίκρισμα. Επίσης, η Παρτίζαν διατήρησε τα δικαιώματα του παίκτη, σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η Παρτίζαν θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Παρτίζαν, με τον Ουάσινγκτον φυσικά να αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να επιστρέψει στο Βελιγράδι εντός μερικών ημερών.

Πάντως πρόλαβε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής πριν επιστρέψει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην Παρτίζαν. Κέρδισε τρεις βολές στο ματς των Χόρνετς με τους Νικς, 1.7 δευτερόλεπτα για το τέλος και την ομάδα του στο -2. Αλλά τις έχασε και τις τρεις (την τρίτη επίτηδες μήπως πάρουν επιθετικό ριμπάουντ οι συμπαίκτες του) και έτσι έχασε και το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα