ΛεΜπρόν για τη συνύπαρξη με Μπρόνι: «Για έναν πατέρα σημαίνει τα πάντα»

ΛεΜπρόν για τη συνύπαρξη με Μπρόνι: «Για έναν πατέρα σημαίνει τα πάντα»

Newsroom
ΛεΜπρόν Μπρόνι Τζέιμς
ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς πάτησαν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στο παρκέ, με τον «βασιλιά» να τονίζει πως δε θα ξεχάσει ποτέ αυτήν τη βραδιά.

Τα ξημερώματα γράφτηκε ιστορία. ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς πάτησαν για πρώτη φορά μαζί στο παρκέ με τη φανέλα των Λεικερς. Οι «λιμνάνθρωποι» ηττήθηκαν στο φιλικό προετοιμασίας από τους Σανς, αλλά τα βλέμματα στράφηκαν στη συνύπαρξη του «βασιλιά» και του γιου του.

«Θα το σκέφτομαι πάντα το "είναι ο μπαμπάς μου" επειδή είναι. Αλλά όταν παίζω, αποτελεί απλώς έναν συμπαίκτη μου. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι αυτό» ανέφερε ο Μπρόνι, αμέσως μετά το φινάλε της ιστορικής αυτής βραδιάς.

Με τον ΛεΜπρόν να συμπληρώνει πως αυτήν τη βραδιά δε θα την ξεχάσει ποτέ. «Για έναν πατέρα σημαίνει τα πάντα» ανέφερε ο σούπερ σταρ των Λέικερς, ο οποίος πάλεψε τα τελευταία χρόνια για να μακρύνει την καριέρα του και να φέρει στην ομάδα του τον Μπρόνι.

Ο οποίος για την ιστορία μέτρησε 2 ριμπάουντ και 4 λάθη, με τους Λέικερς να υποδέχονται στην επίσημη έναρξη της χρονιάς τους Τίμπεργουλβς, σε μία ακόμα ιστορική βραδιά, που θα σημαδευτεί από το ντεμπούτο του Μπρόνι στο NBA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα