Σαμς Σαράνια: Συνεχίζει στη θέση του Βοϊναρόφσκι ο 30χρονος ρεπόρτερ

Σαμς Χαράνια
Το κενό που άφησε πίσω του ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι αποχωρώντας από τη δημοσιογραφία και το ESPN ήταν τεράστιο, με τον επίσης αξιόπιστο ρεπόρτερ του ΝΒΑ, Σαμς Σαράνια να τον αντικαθιστά.

Περίπου 20 μέρες μετά την απόσυρση του Άντριαν Βοϊναρόφσκι από το αθλητικό δημοσιογραφικό δίκτυο ESPN, ο έτερος έγκυρος ρεπόρτερ της κορυφαίας λίγκας, Σαμς Σαράνια κλήθηκε να τον αντικαταστήσει.

Ο Βοϊναρόφσκι εγκατέλειψε τον ρόλο του ρεπόρτερ ύστερα από 37 χρόνια καριέρας προκειμένου να γίνει ο GM του πανεπιστημίου του St. Bonaventure, αφήνοντας ένα σχεδόν δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του.

Ο πλέον κατάλληλος για να μπει στα «παπούτσια» του Woj ωστόσο δεν ήταν άλλος από τον 30χρονο Σαμς Σαράνια, ο οποίος πήρε την θέση που είχε μέχρι πρότινος ο «θρυλικός» ρεπόρτερ.

Γεννημένος στο Σικάγο από Πακιστανούς γονείς, ο Σαράνια αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Λαϊόλα, ενώ από τα 17 του χρόνια άρχισε να γράφει για τους αγαπημένους του Σικάγο Μπουλς.

Αφού συνεργάστηκε κάποια χρόνια με τον Βοϊναρόφσκι, συνέχισε την καριέρα του στο Yahho Sports και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Οι δυο τους συνέθεταν τους καλύτερους ρεπόρτερ του χώρου και με την απόσυρση του Woj πλέον ο Σαράνια βρίσκεται στην κορυφή του επαγγέλματος του στις ΗΠΑ.

@Photo credits: TWITTER/charania

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα