Γιαμπουσέλε: Εξαιρετικό ντεμπούτο με τους Σίξερς (vid)

Γιαμπουσέλε: Εξαιρετικό ντεμπούτο με τους Σίξερς (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Γιαμπουσέλε
Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο με τους Σίξερς καθώς μέτρησε 15 πόντους με 6/6 εντός παιδιάς στη νίκη της Φιλαντέλφεια επί των Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς με 139-84.

Είναι δεδομένο ότι στα ματς της preseason οι προπονητές βλέπουν και δοκιμάζουν διάφορα πράγματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Από εκεί και πέρα φαίνεται ποιοι μπορεί να σταθούν και ποιοι όχι στα επίσημα παιχνίδια της regular season στο NBA.

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε έδειξε από το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα των ΦΙλαντέλφια Σίξερς ότι δεν πήγε στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη για να είναι... περαστικός. Στο παρθενικό ματς των Σίξερς για την preseason απέναντι στους Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς στο «Wells Fargo Center» της Πενσιλβάνια, ο Γάλλος φόργουορντ ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός.

Αγωνίστηκε 17 λεπτά και είχε το απόλυτο στα σουτ εντός παιδιάς. Συγκεκριμένα πέτυχε 15 πόντους έχοντας 5/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 2/3 βολές, 2 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Οι Σίξερς νίκησαν εύκολα με 139-84, σ' ένα ματς που έμειναν εκτός οι Πολ Τζορτζ και Τζοέλ Εμπίντ.

Από 15 πόντους πέτυχαν επίσης οι Ταίρίς Μάξεϊ, Ρέτζι Τζάκσον και Τζάρεντ ΜακΚέιν, ενώ ακολούθησαν οι Ρίκι Κάουνσιλ (13π., 6ριμπ.) και Αντρέ Ντράμοντ (11π., 7ριμπ.)

 
@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα