Μοράντ: Γύρισε τον αστράγαλό του στη νίκη των Γκρίζλις επί των «μισών» Μάβερικς (vids)

Μοράντ: Γύρισε τον αστράγαλό του στη νίκη των Γκρίζλις επί των «μισών» Μάβερικς (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Μοράντ
Ο Τζα Μοράντ «πάγωσε» τους ανθρώπους των Γκρίζλις στη νίκη επί των «μισών» Μάβερικς με 121-116 ωστόσο ο προπονητής της ομάδας ήταν καθησυχαστικός.

Πάνω που επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τη μακρά απουσία του από τα παρκέ, ο Τζα Μοράντ γύρισε τον αστράγαλό του στο πρώτο ματς της preseason!

Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς επιχείρησε να επιστρέψει και να συνεχίσει να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Μάβερικς ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να μην ρισκάρουν περισσότερο στους Γκρίζλις: «Είμαι καλά, είναι ακόμα η περίοδος της προετοιμασίας» ήταν τα λόγια του Μοράντ μετά το τέλος, ενώ ο προπονητής Τέιλορ Τζένκινς, ανέφερε: «Αποχώρησε προληπτικά από το ματς» καθησυχάζοντας τους πάντες.

Πρόλαβε να αγωνιστεί 18 λεπτά και μέτρησε 13 πόντους έχοντας 4/7 δίποντα, 0/2 τρίποντα. 5/5 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και ένα εντυπωσιακό μπλοκ! Ο Κλαρκ ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών με 17 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι ΛαΡανια (14π.), Πίπεν Τζούνιορ (12π.) και Αλντάμα (11π., 8ριμπ.)

Στον αντίποδα οι Μάβερικς ήταν... μισή ομάδα καθώς δεν αγωνίστηκε κανείς εκ των Ντόντσιτς, Ίρβινγκ και Κλέι Τόμπσον. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέιντεν Χάρντι με 21 πόντους.

 

Ο τραυματισμός του Μοράντ...

...τα highlights του αγώνα

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα