Νίκες για Τζαζ και Θάντερ στα πρώτα ματς της preseason (vids)

Newsroom
Νίκες για Τζαζ και Θάντερ στα πρώτα ματς της preseason (vids)
Οι Γιούτα Τζαζ επικράτησαν των Ρόκετς με 122-113 σε ματς της preseason, ενώ οι Θάντερ νίκησαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 112-107.

Στο «Delta Center» της Γιούτα η Τζαζ έκανε το 2/2 στα παιχνίδια της preseason καθώς επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι των Ρόκετς με 122-113.

Ο Λάουρι Μάρκανεν ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους «Μορμόνους» έχοντας 17 πόντους με 3/11 εντός παιδιάς και 11/13 βολές ενώ άλλοι πέντε παίκτες ήταν διψήφιοι για τους νικητές. Ο Κλάρκσον πέτυχε 14 πόντους με 5/9 σουτ, ο Τζορτζ είχε 13 πόντους και ακολούθησαν οι Χέντρικς (10π.), Τζούζανγκ (12π.) και Σένσαμπο (11π.)

Στον αντίποδα έκανε ντεμπούτο ο άποντος Στίβεν Άνταμς, με τον Τζέιλεν Γκριν να σημειώνει 21 πόντους και τους Σενγκουν και Γουίτμορ να προσθέτουν από 17 πόντους έκαστος.

 

Στο άλλο παιχνίδι της preseason, οι Θάντερ σημείωσαν τη πρώτη τους νίκη στα ματς της προετοιμασίας καθώς επικράτησαν των Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Frost Bank Center» του Τέξας με 112-107. Εκτός έμεινε ο Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ αλλά το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα της Οκλαχόμα να φτάσει στην τελική επικράτηση.

Ο Έιτζελ Μίτσελ πέτυχε 19 πόντους με 8/13 εντός παιδιάς ενώ οι Τζέιλεν Γουίλιαμς και Ντίλον Τζόουνς πρόσθεσαν από 18 και 17 πόντους αντίστοιχα. Στον αντίποδα δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά. Ο Σαμπανί είχε 6/13 τρίποντα και 22 πόντους για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, ενώ «διψήφιος» ήταν και ο Μάλακι Μπράνχαμ (12π.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα