Βεζένκοβ: Οι GMs του ΝΒΑ ψήφισαν τον Βεζένκοβ ως τον καλύτερο ξένο παίκτη εκτός πρωταθλήματος!

Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στους Σακραμέντο Κινγκς ωστόσο οι GMs του ΝΒΑ ψήφισαν τον φόργουορντ του Ολυμπιακού ως τον καλύτερο ξένο παίκτη που δεν αγωνίζεται στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη!

Ο Σάσα Βεζένκοβ δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στους Κινγκς, ολοκληρώνοντας πρόωρα την παρουσία του στο Σακραμέντο προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Σε κάθε περίπτωση, οι GMs του ΝΒΑ δεν ξέχασαν τον Βούλγαρο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», επιλέγοντάς τον ως τον καλύτερο ξένο παίκτη που δεν είναι στη λίγκα!

Ο Βεζένκοβ συγκέντρωσε το 30% των προτιμήσεων και τον ακολούθησαν οι Νίκολα Μίροτιτς (23%), Έντι Ταβάρες (17%), Νόλα Τραορέ (10%), Ντζάναν Μούσα και Τσέντι Όσμαν (από 7%)!

Από 'κει και πέρα, το 83% των GMs πιστεύει ότι οι Σέλτικς θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και έπονται οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (13%) και οι Ντάλας Μάβερικς (3%).

 

Σε ό,τι αφορά τον τίτλο του MVP, ο Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ συγκεντρώνει το 40% των προτιμήσεων, με τον Λούκα Ντόντσιτς να έρχεται δεύτερος με 30%.

Στις θέσεις των πακτών, ο Ντόντσιτς ψηφίστηκε ως κορυφαίος πόιντ γκαρντ με 37%, καλύτερος σούτινγκ γκαρντ επιλέχτηκε ο Άντονι Έντουαρντς με 33%, κορυφαίος σμολ φόργουορντ ο Τζέισον Τέιτουμ με 47%, καλύτερος πάουερ φόργουορντ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 77% και ο Νίκολα Γιόκιτς επιλέχτηκε στη θέση του σέντερ με 87%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα