NBA, Ράπτορς: Αμφίβολος για την πρεμιέρα ο Μπάρετ

NBA, Ράπτορς: Αμφίβολος για την πρεμιέρα ο Μπάρετ

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μπάρετ
Ο Αρ Τζέι Μπάρετ τραυματίστηκε στον δεξί ώμο και τέθηκε εκτός για την υπόλοιπη προετοιμασία των Τορόντο Ράπτορς ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να χάσει την πρεμιέρα της regular season.

Άρχημα νέα για τους Τορόντο Ράπτορς αφού ο Αρ Τζέι Μπάρετ τραυματίστηκε στον δεξί ώμο στο πρώτο φιλικό της σεζόν με τους Γουίζαρντς και θα μείνει εκτός δράσης το επόμενο διάστημα.

Οι Καναδοί επικράτησαν με 125-98 και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με το μέγεθος της ζημιάς του Μπάρετ, ο οποίος τέθηκε εκτός προετοιμασίας και παραμένει άγνωστο αν θα προλάβει την πρεμιέρα της regular season.

Ο Καναδός περιφερειακός εντάχθηκε στους Ράπτορς στα μέσα της περσινής σεζόν στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Όου Τζι Ανουνόμπι στους Νικς, σημειώνοντας 21.8 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μ.ό. σε 34 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα