ΝΒΑ, Ρισασέ: Ονειρεμένο ντεμπούτο στην preseason και ανατροπή από το -17 οι Χοκς (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
ΝΒΑ, Ρισασέ: Ονειρεμένο ντεμπούτο στην preseason και ανατροπή από το -17 οι Χοκς (vid)
Ο Ζακαρί Ρισασέ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Χοκς στη φιλική νίκη επί των Πέισερς, με τα «Γεράκια» να ολοκληρώνουν την ανατροπή από το -17!

Ο Ζακαρί Ρισασέ πήρε την πρώτη ανεπίσημη γεύση από το ΝΒΑ και ήταν εντυπωσιακός στη νίκη των Χοκς επί των Πέισερς με 131-130.

Το Νο.1 του NBA Draft 2024 ήλθε από τον πάγκο και γέμισε τη stat-line του με 18 πόντους, έχοντας 7/9 σουτ (3/4 τρίποντα), 1/2 βολές, τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα λάθος και +15 στο σύστημα +/- στα 23 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Οι Χοκς επέστρεψαν από το -17 και λύγισαν τους Πέισερς χάρη σε buzzer-beater τρίποντο του Σεθ Λούντι κι ενώ με 11 δευτερόλεπτα για το φινάλε ήταν πίσω στο σκορ με 127-130!

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη στο φινάλε αφού ο Ντέιβιντ Ρόντι κέρδισε φάουλ και είχε 1/2 βολές. Η άστοχη βολή ήταν η δεύτερη, με την Ατλάντα να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ και η μπάλα να φτάνει στον Λούντι, ο οποίος με τρίποντο έδωσε την νίκη στα «Γεράκια» μέσα σε αποθέωση!

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα