Μάβερικς: Εκτός για τρεις μήνες ο Ντάντε Έξουμ

Μάβερικς: Εκτός για τρεις μήνες ο Ντάντε Έξουμ

Τραυματίστηκε στον καρπό ο Έξουμ, φόβοι για σοβαρή ζημιά!
Χωρίς τον Ντάντε Έξουμ θα πρέπει να καταστρώσουν τα πλάνα τους οι Ντάλας Μάβερικς για τους επόμενους τρεις μήνες, με τον Αυστραλό γκαρντ να περνά την πόρτα του χειρουργείου.

Οι Ντάλας Μάβερικς έχουν βάλει ψηλά τον πήχη για την νέα σεζόν στο ΝΒΑ, αποκτώντας το καλοκαίρι τον Κλέι Τόμπσον, για να πλαισιώσει μεταξύ άλλων τους Ντόνσιτς και Ίρβινγκ και να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά από πέρυσι, όταν έχασαν στους τελικούς από τους Μπόστον Σέλτικς.

Στην προσπάθεια της ομάδας του Τέξας, δεν θα μπορεί να συνεισφέρει τους πρώτους τρεις μήνες της σεζόν ο Ντάντε Έξουμ, καθώς ο Αυστραλός γκαρντ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου όπου θα προβεί σε επέμβαση στον δεξί του καρπό.

Την περσινή χρονιά με το Ντάλας, ο 29χρονος γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 7,8 πόντους, 2,8 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος σε 55 αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα