Ντεμάρ Ντερόζαν: «Λος Άντζελες Λέικερς και Φιλαδέλφεια Σίξερς ήταν επιλογές μένα αλλά...»

Newsroom
derozan
Ο Ντεμάρ Ντερόζαν έκανε δηλώσεις μιλώντας τόσο για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Σακραμέντο Κινγκς όσο και για τις ομάδες του ΝΒΑ που του έδειξαν επίσης ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι.

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ξεκινήσει και τυπικά στην καριέρα του Ντεμάρ Ντερόζαν ο οποίος πλέον αποτελεί παίκτη των Σακραμέντο Κινγκς μετά από μια τριετία στο Σικάγο.

Ο 35χρονος γκαρντ/φόργουορντ έκανε δηλώσεις στο Fadeawayworld, μιλώντας για το άψογο ανεπίσημο ντεμπούτο που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Σακραμέντο, όπου σημείωσε 15 πόντους με 6/6 σουτ σε 15:20' στην ήττα από τους Γουόριορς με 112-122 στο πλαίσιο της preseason.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επιλογές που είχε για να υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι, με τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς να αποτελούσαν μεταξύ άλλων πιθανούς προορισμούς, αλλά εν τέλει το Σακραμέντο να του δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον.

 

«Δε θεωρώ δεδομένη καμία στιγμή που παίζω σε αυτό το πρωτάθλημα. Δουλεύω σκληρά, και το να με εκτιμούν και να με θέλουν κάπου είναι υπέροχο συναίσθημα, ειδικά ως ανταγωνιστή. Η υποδοχή, ακόμα και αν ήξερα ότι ήταν μόνο για την προετοιμασία, ήταν σίγουρα ωραία.

Οι Σίξερς ήταν σίγουρα μία επιλογή. Οι Λέικερς πάντα ήταν επιλογή. Οι Κλίπερς και οι Χιτ είχαν επίσης πιθανότητες. Έψαχνα για μια ευκαιρία να κερδίσω στο υψηλό επίπεδο, όπου κι αν ήταν αυτό. Όταν το Σακραμέντο με προσέγγισε και έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον, έκανα ένα βήμα πίσω για να αναλύσω την ομάδα. Έχουν σπουδαίους παίκτες και έναν σπουδαίο προπονητή. Θυμάμαι πάντα να τους βλέπω να κερδίζουν τα τελευταία δύο χρόνια».

@Photo credits: NBA/Getty Images, Sacramento Kings // X

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα