Στο επιτελείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Θωμάς Παπαδάς

Στο επιτελείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Θωμάς Παπαδάς

Νίκος Αθανασίου
Ο Θωμάς Παπαδάς
Έναν από τους κορυφαίους φυσιοθεραπευτές στην Ελλάδα, τον Θωμά Παπαδά, έχει εντάξει στο προσωπικό του team ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει επιλέξει μία επίλεκτη ομάδα ανθρώπων για να βρίσκονται στο πλευρό του, τόσο σε αθλητικό όσο και σε ιατρικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη προσθήκη αυτή του Μιχάλη Καλαβρού από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, πάντως, από την περσινή σεζόν έχει εμπιστευθεί το κομμάτι της φυσιοθεραπείας και της αποκατάστασης σε έναν από τους κορυφαίους στο είδος του, τον Θωμά Παπαδά.

Ο Παπαδάς ακολουθεί παντού τον Giannis, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την παρουσία της Εθνικής Ελλάδος στο Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο έμπειρος φυσιοθεραπευτής έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στη ΠΑΕ και την ΚΑΕ Ολυμπιακός, στη Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ ήταν μέλος του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, όταν εκείνη κατέκτησε το νταμπλ την σεζόν 2022-2023.

 

Μάλιστα, ο Νίκλας Ελίασον είχε κάνει προσωπική αναφορά σε εκείνον για την αποδοτικότητα της δουλειάς του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα