ΝΒΑ: Nίκη για Κλίπερς με κορυφαίο τον Κέβιν Πόρτερ Τζ., 0/9 για τον Κλέι Τόμπσον, νίκη για τους νεανικούς Γκρίζλις (vid)

χαρντεν
Κέβιν Πόρτερ Τζ. και Τζέιμς Χάρντεν οδήγησαν στη νίκη τους Κλίπερς απέναντι στους Μάβερικς, οι Γκρίζλις χωρίς τους Μοράντ και Τζάκσον επικράτησαν των Πέισερς, ενώ οι Νετς επιβλήθηκαν των Ουίζαρντς.

Η preseason του NBA συνεχίζεται με τις 30 ομάδες να μπαίνουν στη τελική ευθεία της προετοιμασίας τους και με το τζάμπολ της νέας σεζόν να απέχει πλέον μόλις μια εβδομάδα (22/10).

Οι Κλίπερς υποδέχθηκαν τους Μάβερικς των οποίων και επικράτησαν με 110-96, σε ένα παιχνίδι που το Ντάλας δεν είχε τις υπηρεσίες του Λούκα Ντόνσιτς, ενώ ο Κλέι Τόμπσον ολοκλήρωσε τον αγώνα με 0 πόντους και 0/9 σουτ. Για τους νικητές ξεχώρισε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κέβιν Πόρτερ Τζ., ο οποίος πέτυχε 18 πόντους σε 18 λεπτά. Σε καλή βραδιά βρέθηκε και ο Τζέιμς Χάρντεν, με τον «μούσια» να πετυχαίνει 10 πόντους και να μοιράζει 12 ασίστ.

Με τον ρούκι Ζακ 'Εντι να «πετάει φωτιές» αλλά και τον Ντέσμον Μπέιν με πολύ καλό ρυθμό, οι νεανικοί Γκρίζλις επικράτησαν εκτός έδρας των Πέισερς με σκορ 120-116, οι οποίοι δεν είχαν στη διάθεση τους τον Ταϊρίς Χάλιμπερτον. Συγκεκριμένα, ο Μπέιν ολοκλήρωσε τον αγώνα με 23 πόντους, ενώ επίσης 23 πέτυχε ο 22χρονος Έντι.

 

Τέλος, οι Νετς υποδέχθηκαν τους Ουίζαρντς στο Μπρούκλιν επικρατώντας εμφατικά των «μάγων» με σκορ 131-92.Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Καμ Τόμας που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση πετυχαίνοντας 17 πόντους.

Τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της βραδιάς στο NBA

  • Πέισερς - Γκρίζλις 116-120
  • Νετς- Ουίζαρντς 131-92
  • Χοκς - Σίξερς 89-104
  • Μπακς - Μπουλς 111-107
  • Κλίπερς - Μάβερικς 110-96
@Photo credits: twitter/clippers

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα