Μάτας Μπουζέλις: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι απλά ένας ακόμη παίκτης» (vid)

Newsroom
giannis
Ο ρούκι των Σικάγο Μπουλς, Μάτας Μπουζέλις ήταν ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε για την άποψή του σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς στο πλαίσιο της preseason του ΝΒΑ, ωστόσο μια νέα αντιπαλότητα φάνηκε να προκύπτει μετά τις τελευταίες δηλώσεις ενός παίκτη των «ταύρων».

Ο λόγος για τον Μάτας Μπουζέλις ο οποίος μετά την λήξη της αναμέτρησης ρωτήθηκε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, απαντώντας με ιδιαίτερο τρόπο και με υψηλό ανταγωνιστικό ύφος.

«Είναι ένας ακόμη παίκτης. Έτσι το σκέφτομαι. Φυσικά γνωρίζω ποιος είναι, αλλά όταν μπαίνουμε στο γήπεδο ξεκινάμε από το 0-0. Είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις, γιατί είναι δυνατός, ψηλός, αθλητικός και κάνει τα πάντα στο παρκέ. Όμως πάντα θα προσπαθώ να είμαι ανταγωνιστικός».

 

Αυτά ήταν τα λόγια του ρούκι των Μπουλς ο οποίος μάλιστα προσέφερε ένα highlight όπου κάρφωσε μπροστά στον Έλληνα σταρ, παίρνοντας και το φάουλ.

@Photo credits: CHICAGO BULLS // X

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα