Λέικερς - Γουόριορς 97 - 111: Νίκη για τους «πολεμιστές» στο πρώτο «κλάσικο» της χρονιάς (vid)

Ο Στεφ Κάρι.
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν των Λέικερς στο Λος Άντζελες με σκορ 111-97 και έκαναν το 5/5 στη φετινή preseason του ΝΒΑ.

Οι Γουόριορς συνέχισαν την εντυπωσιακή preseason τους περνώντας αλώβητοι και από την «μάχη» με τους Λος Άντζελες Λέικερς, των οποίων επικράτησαν με σκορ 111-97.

Με το 5/5 στα πλέον οι Γουόριορς, οι οποίοι κόντρα στους «λιμνανθρώπους» ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση , μπαίνοντας από νωρίς σε θέση οδηγού.

Χαοτική ήταν η διαφορά στο κομμάτι της δημιουργίας για τις δύο ομάδες, καθώς η ομάδα του Στεφ Κάρι μοίρασε 33 ασίστ για 14 λάθη, τη στιγμή που οι Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς μοίρασαν 20 ασίστ για 12 λάθη αντίστοιχα.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο συνήθης ύποπτος Στεφ Κάρι ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση.

 

Για την ομάδα του Λος Άντζελες, που ακόμα ψάχνει τα πατήματα της μετά τον απολογισμό μίας νίκης και τριών ηττών στους αγώνες προετοιμασίας, ξεχώρισε ο Άντονι Ντέιβις που πέτυχε 24 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ.

Στο παρκέ του Βέγκας συνυπήρξαν για ακόμα μια φορά οι Τζέιμς, πατέρας και υιός. Ο Λεμπρόν ήταν αρκετά άστοχος με μόλις 6 πόντους σε 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Μπρόνι Τζέιμς δύο πόντους μετά από εννέα λεπτά συμμετοχής και πέντε προσπάθειες.

Τα δεκάλεπτα: 28-31, 51-58, 70-83, 97-111

λεικρς

γουοριορς

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα