Νικς: Ο τρομαχτικός τραυματισμός του Λάντρι Σέιμετ στον ώμο (vid)

Νικς: Ο τρομαχτικός τραυματισμός του Λάντρι Σέιμετ στον ώμο (vid)

Σέιμετ
Ο γκαρντ των Νιου Υόρκ Νικς, Λάντρι Σέιμετ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στους Χόρνετς για την preseason τραυματίστηκε στον ώμο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει συνοδευόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι Νικς επικράτησαν των Χόρνετς με σκορ 111-105, όμως δεν ευχαριστήθηκαν τη νίκη. Στα τέλη της τρίτης περιόδου, ο 27χρονος γκαρντ της Νέας Υόρκης, Λάντρι Σέιμετ είχε μια περίεργη σύγκρουση στη προσπάθεια του να κλέψει τη μπάλα, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να του δημιουργήσει αφόρητο πόνο στον ώμο ο οποίος δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στον αγώνα.

Στη συνέχεια ο παίκτης συνοδεύτηκε μέχρι τα αποδυτήρια και σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των Νικς, πονούσε αβάσταχτα, με τον φόβο να έχει βγάλει τον ώμο του να είναι υπαρκτός.

Πριν αποχωρήσει από το παρκέ ο Σέιμετ είχε πετύχει οκτώ πόντους και στα τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας με τους Νικς είχε κατά μέσο όρο 10,7 πόντους.

@Photo credits: twitter/knicks

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα