Αντετοκούνμπο: H... εκνευριστική ατάκα του Σπανούλη και ο γ@@@@ πρώτος γύρος

Αντετοκούνμπο: H... εκνευριστική ατάκα του Σπανούλη και ο γ@@@@ πρώτος γύρος

giannis_spanoulis
Φοβερές ατάκες από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος έκανε δηλώσεις μιλώντας για τους φετινούς στόχους με τους Μιλγουόκι Μπακς και αναφέροντας τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη που τον πείσμωσαν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετρά αντίστροφα προκειμένου να μπει στην 12η χρόνια του στο ΝΒΑ, με τον ίδιο να εκφράζει την ανυπομονησία του μέσω των πρόσφατων δηλώσεων που έκανε.

Παραχωρώντας συνέντευξη στο «Athletic» ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στάθηκε στους στόχους που έχει για την φετινή σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει τα λόγια με τα οποία ο Βασίλης Σπανούλης του έδωσε έξτρα κίνητρο και τον πείσμωσε. Αναλυτικά τα όσα είπε ο «Greek Freak»:

«Φέτος πρόκληση για εμένα είναι το να είμαι υγιής. Πρόκληση για εμένα είναι το να παίξω στα playoffs, να περάσω τον γαμ... πρώτο γύρο. Να γίνω ακόμα πιο επιβλητικός.

Ο Σπανούλης με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε. Έλεγε "Έχεις περισσότερα να δώσεις. Έλα. Όταν εγώ ήμουν 29, ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Είχα back-to-back τρόπαια. Εσύ τι κάνεις;" Αυτή η συνομιλία με έκανε να καταλάβω πως "πεινάω" για την πρόκληση ξανά.

 

Φυσικά σε εκνευρίζει αυτό, αλλά σε βάζει σε mood που λες "Περίμενε και θα σου δείξω". Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον Σπανούλη. Έτσι, με τους Μπακς δεν θέλω να απογοητεύσω τον Ρίβερς. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον Λίλαρντ. Δεν θέλω να απογοητεύσω την ομάδα.

Κάθε χρόνος είναι σημαντικός για εμένα, επειδή μία μέρα θα είμαι 35 ή 36 ή 38 και θα λέω "Ωωω πέρασαν τα καλύτερα χρόνια μου και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι". Οπότε, πρέπει να κυριαρχήσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα