NBA: Οι Χιτ επιβλήθηκαν των Χοκς, άνετοι οι Πίστονς και οι Σίξερς (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ.
Οι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν τους Ατλάντα Χοκς, οι Σίξερς και οι Πίστονς ήταν άνετοι ενώ οι Μπλέιζερς υπέταξαν την Ουλμ σε αγώνες για την pre season.

Με 5 συνολικά αγώνες συνεχίστηκε η pre season του NBA. Πέρα από την οριακή επικράτηση των Σικάγο Μπουλς κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 125-123 στη μεγάλη επιστροφή του Λόνζο Μπολ στη δράση, άλλες 4 αναμετρήσεις πρόσφεραν θέαμα πριν από την έναρξη της κανονικής περιόδου.

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς μπορεί να είδαν έναν ακόμη παίκτη τους, τον Τζάρεντ ΜακΚέιν να φεύγει για το νοσοκομείο, ωστόσο κατάφεραν να επιβληθούν των Μπρούκλιν Νετς με 117-95. Οι Ντιτρόιτ Πίστονς πήραν άνετη νίκη επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 108-92, οι Μαϊάμι Χιτ υπέταξαν τους Ατλάντα Χοκς με 120-111 ενώ οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς αντιμετώπισαν την Ουλμ και τη νίκησαν με 111-100.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα