Λόνζο Μπολ: «Οι Μπουλς θα μπορούσαν να με έχουν διώξει»

Λόνζο Μπολ: «Οι Μπουλς θα μπορούσαν να με έχουν διώξει»

λονζο μπολ
Οι Σικάγο Μπουλς είδαν τον Λόνζο Μπολ να επιστρέφει στα παρκέ μετά από σχεδόν 34 μήνες απουσίας, σκοράροντας μάλιστα 10 πόντους απέναντι στους Τίμπεργουλβς, με τον ίδιο να δηλώνει ευγνώμων προς τον οργανισμό των «ταύρων».

Στη νίκη των Μπουλς επί των Τίμπεργουλβς, για την preseason του ΝΒΑ, με σκορ 125-123, ο Λόνζο Μπολ, στη μεγάλη του επιστροφή έπειτα από σχεδόν 3 χρόνια απουσίας, σημείωσε 10 πόντους σε 15:07 λεπτά συμμετοχής.

Ο 26χρονος γκαρντ είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στις 14 Ιανουαρίου το 2022 και την τελευταία του σεζόν με τους «ταύρους» είχε κατά μέσο όρο 13 πόντους, 5.1 ασίστ, 5,4 ριμπάουντ και 1,8 κλεψίματα.

Μετά την αναμέτρηση με τους «λύκους» ο Μπολ εμφανίστηκε στις δηλώσεις περιχαρής, νιώθοντας εξαιρετικά με τον τρόπο που ανταπεξήλθε το σώμα του στο ματς. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον οργανισμό των «ταύρων» που του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά και νιώθει έτοιμος για την νέα σεζόν στο ΝΒΑ, που απέχει πλέον λιγότερο από μια εβδομάδα (23/10).

«Δεν ένιωσα καμία ενόχληση, ένιωθα ότι προχωρούσα πολύ άνετα»

«Ένιωσα πολύ καλύτερα παίζοντας από όταν έβλεπα τους αγώνες από τον πάγκο.Ήταν πολύ θετικό. Δεν ένιωσα καμία ενόχληση. Ένιωθα ότι προχωρούσα πολύ άνετα. Δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω με λόγια πώς ένιωθα όταν μπήκα πάλι στο παρκέ να αγωνιστώ. Είμαι απλώς ευλογημένος. Πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν να φτάσω εδώ, δεν το κατάφερα μόνος μου. Απλώς δείτε το πλήθος και όλη την αγάπη που παίρνω από την πόλη. Είναι απερίγραπτο. Και είναι αληθινό. Οπότε τους εκτιμώ όλους για την αγάπη τους.
Τους αγαπώ. Ήταν στο πλευρό μου όλη την ώρα. Με βοήθησαν, να συνεχίσω και ο κόσμος με πίεζε να τα επιστρέψω και όλα έφτασαν στο σήμερα, παρότι πολλοί άνθρωποι δεν πίστευαν ότι αυτό θα συνέβαινε. Όλη η υποστήριξη γύρω μου απόψε ήταν σίγουρα κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

 

Είχα στόχο να επιστρέψω στο παρκέ. Ήξερα ότι ήταν ένα μακρύ ταξίδι, μια μακρά διαδικασία. Όλα όμως απέδωσαν γιατί αυτό έψαχνα. Είμαι απλά χαρούμενος που είμαι εδώ τώρα και μπορώ επιτέλους να βγω έξω και να κάνω αυτό που μου αρέσει να κάνω. Το παιχνίδι μου είναι πολύ απλό. Ξέρω τι μπορώ να κάνω εκεί έξω, να βγω έξω και να δώσω καλά λεπτά και ελπίζω να συνεισφέρω στη νίκη.

Λοιπόν τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να χτίζουμε μομέντουμ και να συνεχίσουμε να νικάμε κάθε βράδυ. Ένιωσα πολύ καλά στο παρκέ. Τα 15 λεπτά που έπαιξα απόψε ήταν καλά 15 λεπτά, κατά τη γνώμη μου. Θα παίξω και την Παρασκευή σίγουρα, οπότε ελπίζω να τα καταφέρω ακόμα καλύτερα».

Για τον οργανισμό των Μπουλς ο Μπολ σχολίασε:

«Θα μπορούσαν απλώς να με είχαν διώξει. Αντίθετα, ήταν μαζί μου σε όλη τη διαδρομή».

Αναφορικά με το παιχνίδι του πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι μου είναι πολύ απλό. Ξέρω τι μπορώ να κάνω εκεί έξω. Δεν είναι πολύ περίπλοκο. Θα πάω μέσα, θα δώσω καλά λεπτά και ελπίζω να συνεισφέρω στη νίκη.
Παίζω μπάσκετ 20 χρόνια. Το παιχνίδι δεν έχει αλλάξει πραγματικά.

@Photo credits: twitter/bulls

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα