Ντουράντ: «Δεν επικεντρώνομαι στα χρήματα, να δω πόσο σπουδαίος θα γίνω»

Ντουράντ: «Δεν επικεντρώνομαι στα χρήματα, να δω πόσο σπουδαίος θα γίνω»

Νίκος Καρφής
Ντουράντ
O Kέβιν Ντουράντ στάθηκε στο συμβόλαιο του, αναφέροντας πως δεν επικεντρώνεται στα χρήματα, αλλά στο πως θα μεγαλώσει το όνομα του

Είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών του ΝΒΑ ο Κέβιν Ντουράντ. Πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2017 και 2018, παίρνοντας σπίτι του και το βραβείο του MVP των τελικών.

Ο KD μίλησε στο Αrizona Repubic και στάθηκε στην καριέρα του στο ΝΒΑ, η οποία είναι αυτή που μετρά και δεν τον νοιάζουν τα λεφτά. «Ευλογημένος που είμαι σε αυτή τη θέση για 18 χρόνια. Δεν επικεντρώνομαι στα χρήματα. Θέλω απλά να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος και να μεγαλώνω το όνομα μου. Να δω πόσο σπουδαίος θα γίνω. Πάντα αυτός ήταν ο στόχος μου. Όταν είναι να έρθει η στιγμή, θα έρθει. Έχω ακόμα δύο σεζόν στο τωρινό μου συμβόλαιο και επικεντρώνομαι σε αυτές», ανέφερε.\

Φέτος θα ψάξει το τρίτο δαχτυλίδι της καριέρας του, με τους Σανς. Tελευταία φορά που έπαιξε σε τελικούς του ΝΒΑ ήταν το 2019 κόντρα στους Ράπτορς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα