Λεμπρόν Τζέιμς: «Καλωσόρισε» περιβόητο drug dealer για την αποφυλάκισή του και προκάλεσε αντιδράσεις

Λεμπρόν Τζέιμς: «Καλωσόρισε» περιβόητο drug dealer για την αποφυλάκισή του και προκάλεσε αντιδράσεις

Λεμπρόν
Ένα tweet του Λεμπρόν Τζέιμς έχει συζητηθεί αρκετά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού από την κοινή γνώμη, με τον σταρ των Λέικερς να αποθεώνει έναν περιβόητο drug dealer που αποφυλακίστηκε.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί από το απόγευμα της Πέμπτης (17/10) ένεκα ενός αμφιλεγόμενου Tweet που έκανε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς θέλησε να καλωσορίσει τον περιβόητο έμπορο ναρκωτικών Ντεμέτριους Φλένορι ή πιο γνωστό ως «Big Meech» ο οποίος αποφυλακίστηκε, με τον Λεμπρόν να γράφει χαρακτηριστικά «Καλωσήρθες πίσω Big Meech», χρησιμοποιώντας και ένα emoji χαιρετισμού.

 

Η εν λόγω κίνηση του σταρ του ΝΒΑ δεν άρεσε καθόλου στην κοινή γνώμη, με πολλούς χρήστες να κατακρίνουν τον «βασιλιά» για αυτό το post, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Ο Λεμπρόν υποστηρίζει τους εμπόρους ναρκωτικών;;; Δεν είναι ο GOAT μου (σ.σ. κορυφαίος όλων των εποχών)», «Είσαι τόσο απελπισμένος για να δείχνεις κουλ που είναι θλιβερό», «Ήρεμα Λεμπρόν, έχεις χορηγούς», «Δοξάζεις τους λάθος ανθρώπους».

Ποιος είναι ο «Big Meech»: Ο ράπερ που ήταν πίσω από ένα ολόκληρο εθνικό δίκτυο

O Ντεμέτριους Φλένορι ή αλλιώς «Big Meech» ίδρυσε το 1985 την δισκογραφική εταιρεία «Black Mafia Family» (BMF) μαζί με τον αδερφό του Τέρι Λι ή αλλιώς «Southwest Tee», καταφέρνοντας να ανέβουν στο προσκήνιο της hip hop κουλτούρας.

Ωστόσο, το 2000 οι ομοσπονδιακοί πράκτορες αποκάλυψαν ότι ουσιαστικά επρόκειτο για οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Μάλιστα, ήταν ένα εθνικό πρόγραμμα διακίνησης μέσω του οποίου για 20 χρόνια, τα δύο αδέρφια έβγαλαν πάνω 270 εκατομμύρια δολάρια.

Το 2008 Ντεμέτριους Φλένορι καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση, όμως την περασμένη Πέμπτη μπήκε σε πρόγραμμα κατ' οίκον περιορισμού, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να τον «καλωσορίζει» και τους φανς να αντιδρούν.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα