Γουόριορς - Λέικερς 132-74: Πάρτι χωρίς Κάρι και ΛεΜπρόν (vid)

Νίκος Καρφής
Γουόριορς
Οι Γουόριορς ήταν εντυπωσιακοί και επικράτησαν με 132-74 των Λέικερς.

Το Γκόλντεν Στέιτ δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση στην preseason. Οι πολεμιστές επικράτησαν εύκολα με 132-74 των Λέικερς, διαλύοντας τους λίγες μέρες πριν την έναρξη της regular season. Για τους Γουόριορς δεν έπαιξε ο Κάρι που ταλαιπωρείται από τραυματισμό σε δάχτυλο του χεριού του αλλά δεν δείχνει σοβαρό. Στον αντίποδα δεν αγωνίστηκαν οι ΛεΜπρόν και Ντέιβις.

Από την πλευρά των νικητών, ο Κουμίνγκα είχε 17 πόντους, οι Χιλντ και Μούντι μέτρησαν από 14, ενώ 13 είχε ο Γουίγκινς. Στους 2 πόντους έμεινε ο Γκριν που έπαιξε για 16 λεπτά. Για τους λιμνάνθρωπους ο Μπρόνι Τζέιμς σταμάτησε στους 17 πόντους, ενώ 22 είχε ο Ολιβάρι.

Το Γκόλντεν Στέιτ βρέθηκε να προηγείται με 66-40 στο ημίχρονο και συνέχισε να ελέγχει απόλυτα την αναμέτρηση μέχρι το τέλος της, φτάνοντας σε μια εντυπωσιακή νίκη για την preseason.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα