Οι αναπληρωματικοί των Χιτ νίκησαν τον Μοράντ, στην παράταση οι Μπουλς (vids)

Νίκος Καρφής
Οι αναπληρωματικοί των Χιτ νίκησαν τον Μοράντ, στην παράταση οι Μπουλς (vids)
Χιτ, Μπουλς και Ράπτορς συνέχισαν με νίκες την πορεία τους στην preseason του ΝΒΑ.

Οι Ράπτορς επικράτησαν με 116-112 κόντρα στους Νετς, ελέγχοντας το ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Από την πλευρά των νικητών ο ηγέτης τους, Μπαρνς σταμάτησε στους 21 πόντους, ενώ ο Ογκμπάτζι είχε 16. Για το Μπρούκλιν εξαιρετικός ήταν ο Τζόνσον που είχε 32 πόντους.

Τα... δεύτερα των Χιτ νίκησαν τον Μοράντ

Οι Χιτ έπαιξαν χωρίς τους Αντεμπάγιο, Μπάτλερ, Χίρο και Ροζίερ, αλλά κατάφεραν να νικήσουν με 114-109 τους Γκρίζλις σε φιλικό. Ο Κρίστοφερ είχε 17 πόντους για το Μαϊάμι, ενώ ο Γουέρ σταμάτησε στους 16 πόντους. Στον αντίποδα ο Μπέιν με τον Αλντάμα είχαν από 19 και ο Μοράντ μέτρησε 17.

Παράταση, ματσάρα και Μπουλς

 

Ματσάρα είχαμε μεταξύ Μπουλς και Καβς και τελικά το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί το Σικάγο άντεξε στη μονομαχία και τελικά επικράτησε με 139-137 σε ματς διαφήμιση για την επίθεση. Για τους ταύρους ο Ντοσούμνου είχε 19 και ο ΛαΒίν με τον Βούτσεβιτς σταμάτησαν στους 18. Για τους ιππότες, ο Άλεν είχε 25 πόντους, ο Γκάρλαντ 23 και ο Μίτσελ σταμάτησε στους 22.

Το θρίλερ πήγε στους Γουίζαρντς

Σπουδαίο ματς έγινε και ανάμεσα στους Γουίζαρντς και τους Νικς. Η Νέα Υόρκη πέταξε τα δυνατά της χαρτιά στο ματς αλλά ηττήθηκε με 118-117. Οι ανανεωμένοι φέτος Νικς είδαν τον ηγέτη τους Μπράνσον να βάζει 27 πόντους και το νέο απόκτημα τους, Τάουνς να προσθέτει 22 με 12 ριμπάουντ. Για τους νικητές ο Πουλ ήταν πρώτος σκόρερ με 16 πόντους.

Εύκολα το Ορλάντο

Το Ορλάντο δεν είχε πρόβλήμα να νικήσει με 114-99 τους Σίξερς που είχαν απουσίες, αφού έπαιξαν χωρίς Εμπίντ και Τζορτζ. Περιμένουν και τι θα γίνει με τον Μάξεϊ ο οποίος έδειξε να πονάει στο δεξί του χέρι. Ο Μπανκέρο είχε 21 πόντους για τους Μάτζικ, ενώ ο Ντράμοντ μέτρησε 12 πόντους και 20 ριμπαουντ για τους Σίξερς.

Το Πόρτλαντ εκτέλεσε τη Γιούτα

Εύκολο έργο είχε το Πόρτλαντ κόντρα στη Γιούτα, την οποία νίκησε με 124-86. Ο Ρούπερτ είχε 20 πόντους για τους Μπλέιζερς, ενώ ο Γκραντ είχε 18. Σπουδαίο ματς από τον Κλίγκαν με 14 πόντους και 20 ριμπάουντ. Στον αντίποδα για τους Μορμόνους πρώτος σκόρερ ήταν ο Σενσάμπο που σταμάτησε στους 13 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα