Νετς: Αποδέσμευσαν τον Κίλιαν Χέιζ πριν προλάβει να... πατήσει παρκέ

Νετς: Αποδέσμευσαν τον Κίλιαν Χέιζ πριν προλάβει να... πατήσει παρκέ

Χέις
Η νέα σεζόν στο ΝΒΑ απέχει μόλις λίγα 24ωρα, με την ομάδα των Νετς να αποφασίζει να μην έχει στο δυναμικό της τον 23χρονο γκαρντ, Κίλιαν Χέιζ.

Οι Μπρούκλιν Νετς αναμένεται να παρουσιάσουν ένα νεανικό σύνολο στη νέα σεζόν του ΝΒΑ, όμως ο Κίλιαν Χέιζ δεν θα ανήκει σε αυτό.

Ο 23χρονος γκαρντ υπέγραψε στις 20 Σεπτεμβρίου συμβόλαιο 10 ημερών με την ομάδα των Νετς, όμως ο οργανισμός του Μπρούκλιν αποφάσισε να μην επεκτείνει τη συνεργασία του με τον παίκτη ο οποίος δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

Ο Χέιζ ήταν το νούμερο επτά στο νραφτ του 2020, με το νεαρό πλέι μέικερ να επιλέγεται από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, με τους οποίος αγωνίστηκε μέχρι και τον περασμένο Φλεβάρη όταν και τον αποδέσμευσαν.

Πλέον ο Γαλλοαμερικανός γκαρντ θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας μετά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίο και σύμφωνα με ρεπορτάζ, κατόπιν θα αναζητήσει συμβόλαιο στη G-League και πιο συγκεκριμένα στη θυγατρική των Νετς, τους Λονγκ Άιλαντ.

 

Πέρυσι ο Χέιζ σε 42 αγώνες με τους Πίστονς είχε κατά μέσο όρο 6,9 πόντους, 4,9 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα