Μπακς: «Σκέφτονται την επιστροφή Θανάση Αντετοκούνμπο παρά τον τραυματισμό του»

Μπακς: «Σκέφτονται την επιστροφή Θανάση Αντετοκούνμπο παρά τον τραυματισμό του»

Το ευχαριστώ του Θανάση Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι
Σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο, οι Μιλγουόκι Μπακς εξετάζουν το ενδεχόμενο να επαναφέρουν στο ρόστερ τους τον Θανάση Αντετοκούνμπο, παρά τον τραυματισμό του 32χρονου φόργουορντ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε τελευταία φορά με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπάκς αρχές Μαϊου όταν και αντιμετώπισε τους Πέισερς σε αγώνα playoffs για δύο αγωνιστικά λεπτά.

Έκτοτε παραμένει εκτός παρκέ και προπονήσεων καθώς υπέστη βαρύ τραυματισμό στο πόδι και δεν θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση τουλάχιστον για τους επόμενους επτά μήνες.

Σύμφωνα με ανάρτηση Αμερικανού δημοσιογράφου, οι Μπακς έχουν κενή θέση στο ρόστερ τους και εξετάζουν το σενάριο να τη γεμίσουν με τον Έλληνα διεθνή, παρότι δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στη φετινή σεζόν, γνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά του στον πάγκο και στα αποδυτήρια.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα