Οι Μιλγουόκι Μπακς άφησαν ελεύθερο έναν 7-footer για να πάρουν άλλον

Οι Μιλγουόκι Μπακς άφησαν ελεύθερο έναν 7-footer για να πάρουν άλλον

Newsroom
bucks
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν από τις ΗΠΑ, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκαναν μια προσθαφαίρεση στο ρόστερ τους όσον αφορά τη γραμμή των ψηλών.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το... ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν του ΝΒΑ, οι Μιλγουόκι Μπακς προχώρησαν σε μια ακόμα πινελιά όσον αφορά το ρόστερ τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο έγκριτος Σαμς Σαράνια, τα «ελάφια» αποδέσμευσαν τον Αντζέις Πασέτσνικς και ουσιαστικά τον αντικατέστησαν με τον Λίαμ Ρόμπινς, με τον δεύτερο να υπογράφει two-way συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Πασέτσνικς κατέγραψε μια θετική εμφάνιση στο τελευταίο ματς των Μπακς για την preseason, αφού στην ήττα από τους Μάβερικς με 109-84, ο Λετονός ψηλός μέτρησε 11 πόντους, με 5/9 σουτ, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 27:54'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ουισκόνσιν αντικατέστησε τον 28χρονος ύψους 2.16μ. σέντερ, με τον Ρόμπινς ο οποίος συγκαταλέγεται και αυτός στην κατηγορία των «7-footer», αφού ο 25χρονος Αμερικανός φτάνει τα 2 μέτρα και τα 13 εκατοστά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα