Καμίνσκι: «Ήλθον, είδον και απήλθον» στους Σανς

Καμίνσκι: «Ήλθον, είδον και απήλθον» στους Σανς

Γιώργος Κούβαρης
Καμίνσκι
Ο Φρανκ Καμίνσκι προσπάθησε να επιστρέψει στο NBA για λογαριασμό των Σανς αλλά η ομάδα της Αριζόνα αποφάσισε να μην το κρατήσει στο ρόστερ της.

Μετά την παρουσία του στην Euroleague με τη φανέλα της Παρτίζαν, ο Φρανκ Καμίνσκι επιχείρησε να επιστρέψει στο NBA και μάλιστα στην ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν «δοκιμάσει» την τύχη του στα ευρωπαϊκά παρκέ. Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα περίμενε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Μάικλ Σκότο από το hoopshype, οι Φοίνιξ Σανς αποφάσισαν να μην κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος στα τέσσερα ματς της preseason είχε κατά μέσο όρο 4.7 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά 9.7 λεπτά συμμετοχής. Αυτό σημαίνει ότι ο Καμίνσκι θα αναζητήσει σε άλλη ομάδα την τύχη του, είτε είναι στο NBA είτε στην Ευρώπη.

Ο έμπειρος σέντερ έχει μετρήσει στην καριέρα του 413 ματς στο NBA με 8.8 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 35% στα τρίποντα, ενώ κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν στην Euroleague είχε άλλους 8.9 πόντους και 3.4 ριμπάουντ, σουτάροντας με 41% στα τρίποντα σε 30 ματς στο σύνολο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα