Μπουλς: Κέρδισε θέση στο ρόστερ ο Χόρτον-Τάκερ

Μπουλς: Κέρδισε θέση στο ρόστερ ο Χόρτον-Τάκερ

Newsroom
Χόρτον-Τάκερ
Ο Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των Σικάγο Μπουλς υπογράφοντας μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο.

Οι εμφανίσεις του Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ στην preseason έπεισαν και με το... παραπάνω τους Σικάγο Μπουλς προκειμένου να του δώσουν συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 23χρονος γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 13 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ σε πέντε ματς της preseason, αριθμοί αρκετά ικανοποιητικοί ώστε να τον φέρουν στο ρόστερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα συμφώνησε για μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο, το οποίο στην πορεία μπορεί να γίνει και εγγυημένο εάν και εφόσον αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο πλευρό των Γκίντι, Γουάιτ, Ντοσούμνου και Μπολ όσον αφορά την περιφέρεια της ομάδας.

Πέρυσι, ο Χόρτον-Τάκερ αγωνίστηκε σε 51 ματς με τους Γιούτα Τζαζ και είχε κατά μέσο όρο 10.1 πόντους, 3.5 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα