NBA: Εκτός οι Εμπίντ και Τζορτζ από την πρεμιέρα κόντρα στους Μπακς

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Τζοέλ Εμπίντ.
Χωρίς δύο από τα... βαριά χαρτιά τους, τον Τζοέλ Εμπίντ και τον Πολ Τζορτζ θα αντιμετωπίσουν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το NBA βρίσκεται προ των πυλών, με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς να ξεκινούν απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς στην πρεμιέρα, τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/10, 2:30). Ωστόσο τα προβλήματα στις τάξεις των Σίξερς είναι αρκετά, μιας και οι δύο σταρ τους δε θα δώσουν το παρών.

Ο λόγος φυσικά για τον Τζοέλ Εμπίντ και τον Πολ Τζορτζ, που έκανε το δρομολόγιο LA... Φιλαδέλφεια το καλοκαίρι. Με τον Τζοέλ Εμπίντ να τίθεται εκτός ένεκα του θέματός του στο γόνατο. Το πρόβλημα για τον ψηλό των Σίξερς μάλιστα δεν είναι απλό, μιας και ενδέχεται να μην αγωνιστεί ούτε απέναντι στους Ράπτορς και τους Πέισερς.

Η κατάστασή του φυσικά θα επανεξεταστεί αλλά το δεδομένο είναι πως δε θα τον δούμε απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πρόβλημα στο γόνατο είναι αυτό που κρατάει και τον Πολ Τζορτζ εκτός, κάτι που σημαίνει πως ο Ταϊρίς Μάξεϊ αλλά και ο Αντρέ Ντράμοντ αναμένεται να βρουν αρκετό χώρο για να δράσουν.

Θυμίζουμε πως και οι Μπακς έχουν το δικό τους πρόβλημα, μιας και ο Κρις Μίντλετον δε θα πατήσει παρκέ στην πρεμιέρα.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα