Μπόστον Σέλτικς: Παρέλαβαν τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή και αναρτήθηκε το banner του πρωταθλήματος (vid)

Μπόστον Σέλτικς: Παρέλαβαν τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή και αναρτήθηκε το banner του πρωταθλήματος (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Σέλτικς
«Ας το κάνουμε ξανά» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Τζέισον Τέιτουμ στο περιθώριο της εκδήλωσης στο «TD Garden» για την παραλαβή των δαχτυλιδιών και την αποκάλυψη του banner για την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος από τους Μπόστον Σέλτικς.

Το περίμεναν πώς και πώς. Ενδεχομένως τα μέλη των Μπόστον Σέλτικς να είχαν και κάνει πρόβες για τα δαχτυλίδια που θα φορούσαν. Είχε φτάσει η στιγμή της παραλαβής!

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παίκτες, προπονητικό τιμ και σταφ της ομάδας παρέλαβαν τα πολύτιμα δαχτυλίδια αλλά η «όρεξη» για ακόμα περισσότερα δεν είχε κλείσει. Ο Τζέισον Τέιτουμ πήρε τον λόγο και έδωσε το σύνθημα για το «repeat» των Σέλτικς ενώ ο κομισσάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ στάθηκε στο «legacy» των Σέλτικς.

Λίγο αργότερα ανέβηκε στην οροφή του «TD Garden» το banner για την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος. Ο MVP των περσινών τελικών, Τζέιλεν Μπράουν, δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα είχαν συμβεί λέγοντας ότι «από τότε που ήμουν rookie ήθελα να πάω και στον πόλεμο με αυτήν την ομάδα. Και τώρα βλέπω το banner του πρωταθλήματος...»

Στο γήπεδο ήταν όλοι εκεί. Θρύλοι της ομάδας .Από τον 96χρονο και μέλος της «χρυσής ομάδας» της Βοστόνης, Μπομπ Κούζι, έως τους Ρέι Άλεν, Κέβιν Γκαρνέτ και Πολ Πιρς. Όλοι εκεί. Για τους πρωταθλητές, Μπόστον Σέλτικς.

 

Δείτε τα χαρακτηριστικό βίντεο με την απονομή των δαχτυλιδιών

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα