Μπόστον Σέλτικς: Οι τρομερές λεπτομέρειες στα δαχτυλίδια που παρέλαβαν οι πρωταθλητές

Μπόστον Σέλτικς: Οι τρομερές λεπτομέρειες στα δαχτυλίδια που παρέλαβαν οι πρωταθλητές

Γιώργος Κούβαρης
δαχτυλίδι
Οι παίκτες των Μπόστον Σέλτικς παρέλαβαν τα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τα οποία κοστολογούνται στα 40.000 δολάρια το καθένα!

«Big money for big teams» συνηθίζουν να λένε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, κάτι που αποτυπώθηκε και στα δαχτυλίδια που παρέλαβαν οι πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τα δαχτυλίδια εκτιμώνται στα 40.000 δολάρια το καθένα, στα οποία υπάρχουν τρομερές λεπτομέρειες οι οποίες συνδέουν το παρελθόν με το παρόν της ομάδας!

Συγκεκριμένα αποτελούνται από λευκά διαμάντια και σμαράγδια, δημιουργώντας ένα μοναδικό και άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Όσο για τις λεπτομέρειες;

 
  • Τα 18 σμαραγδένια διαμάντια στην εξωτερική στεφάνη αντιπροσωπεύουν τα 18 πρωταθλήματα και οι 84 πόντοι με διαμάντια στην πλαϊνή στεφάνη αντιπροσωπεύουν το ποσοστό νικών των Σέλτικς στα playoffs.
  • Στην εσωτερική στεφάνη, υπάρχουν 16 σμαραγδένια διαμάντια που αντιπροσωπεύουν τις συνολικές νίκες στα playoffs του 2024. Τα αποτελέσματα της σειράς των playoffs παρατίθενται στο εσωτερικό του κορμού του δαχτυλιδιού.
  • Υπάρχουν 30 πόντοι διαμαντιών στην όψη του δαχτυλιδιού για να αντιπροσωπεύουν τις συνολικές σεζόν που έπαιξαν οι Celtics στο TD Garden. Η λέξη «πρωταθλητές» έχει 80 λευκά διαμάντια για να τιμήσει τις 80 νίκες της ομάδας κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και των playoffs.
  • Το διάσημο παρκέ είναι χαραγμένο και στις δύο πλευρές του δακτυλίου και τα χρόνια των προηγούμενων σεζόν πρωταθλημάτων των Σέλτικς κυκλώνουν την περίμετρο του δακτυλίου.
  • Υπάρχει επίσης το συνδυασμένο ρεκόρ για τη σεζόν 2024 των Σέλτικς (80-21).
  • Υπάρχει το όνομα και ο αριθμός του παίκτη, με δύο διαμάντια να πλαισιώνουν την πλευρά του ονόματος κάθε παίκτη ώστε να αντιπροσωπεύουν τα συνολικά πρωταθλήματα υπό την τρέχουσα ιδιοκτησία.
  • Υπάρχουν δύο κρυφά στοιχεία μέσα στο δαχτυλίδι που είναι ορατά μόνο όταν αφαιρεθεί η κορυφή του δακτυλίου. Το εσωτερικό της κορυφής του δαχτυλιδιού έχει ένα κομμάτι από το περίφημο παρκέ με την ημερομηνία και το σκορ του αγώνα που έφερε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης υπάρχει και banner του πρωταθλήματος και ο αριθμός της φανέλας κάθε παίκτη που έχει αποσυρθεί από τους Σέλτικς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα