Γκομπέρ: Τριετή επέκταση στους Τίμπεργουλβς έναντι 110 εκατομμυρίων δολαρίων!

Γκομπέρ: Τριετή επέκταση στους Τίμπεργουλβς έναντι 110 εκατομμυρίων δολαρίων!

Γιώργος Κούβαρης
Γκομπέρ
Ο Ρούντι Γκομπέρ θα «ριζώσει» στην Μινεσότα καθώς επέκτεινε για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιό του και θα λάβει επιπλέον 110 εκατομμύρια δολάρια.

Σε πρώτη φάση ο Γάλλος σέντερ είχε αρνηθεί να ενεργοποιήσει την οψιόν για τη σεζόν 2025-26 έναντι 46.6 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς ήθελε καινούργια συμφωνία με τους Τίμπεργουλβς.

Όπως και έγινε. Οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος για τον Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του στη Μινεσότα έως και το 2028. Συγκεκριμένα για την τριετία 2025-2028 θα λάβει άλλα 110 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το συμβόλαιο που βρίσκεται σε ισχύ και το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι θα του αποφέρει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς 41 εκατομμύρια δολάρια.

Ο έμπειρος σέντερ μετράει 757 ματς στο NBA έχοντας κατά μέσο όρο 12.7 πόντους, 11.8 ριμπάουντ και 2.1 τάπες ενώ έχει κατακτήσει τέσσερις φορές και το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της σεζόν.

Μέχρι στιγμή ο Γκομπέρ έχει κερδίσει από την παρουσία του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη 217.7 εκατομμύρια δολάρια έχοντας προκαλέσει πολλές φορές και τις αντιδράσεις του Σακίλ Ο' Νιλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα