Ρέντικ: Εμφανίστηκε «μπουγελωμένος» και ζήτησε να μην χρησιμοποιούνται καινούργιες μπάλες

Ρέντικ: Εμφανίστηκε «μπουγελωμένος» και ζήτησε να μην χρησιμοποιούνται καινούργιες μπάλες

Γιώργος Κούβαρης
Ρέντικ
Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ πανηγύρισε τη πρώτη του νίκη ως προπονητής των Λέικερς ενώ στάθηκε στο χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα εξηγώντας ότι θα προχωρήσει σε συγκεκριμένο αίτημα στη λίγκα!

Η ιστορική συνύπαρξη των Λεμπρόν και Μπρόνι επισκίασε τα πάντα στο Λος Άντζελες και δη στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς.

Τόσο την φοβερή εμφάνιση του Άντονι Ντέιβις, όσο και το προπονητικό ντεμπούτο του Τζέι Τζέι Ρέντικ στην άκρη του πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες των Λέικερς «μπουγέλωσαν» τον νέο προπονητή για την πρώτη του νίκη, με τον ίδιο να εμφανίζεται μούσκεμα στη συνέντευξη Τύπου.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το 16% στα τρίποντα με 5/30, ο Ρέντικ αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει σ' ένα συγκεκριμένο αίτημα στη διοργανώτρια αρχή του NBA.

 

Ποιο είναι αυτό; «Είχαμε πολλά καλά σουτ. Μάλιστα κάποια από αυτά ήταν εντελώς ελεύθερα αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Θα στείλω ένα αίτημα στη λίγκα όσον αφορά τις μπάλες. Να μην παίζουμε με καινούργιες μπάλες αλλά με μπάλες που έχουν χρησιμοποιηθεί! Και το λέω σοβαρά. Όποιος έχει παίξει γνωρίζει καλά ότι είναι διαφορετική η αίσθηση στα χέρια» είπε ο Ρέντικ και συνέχισε:

«Δεν το είχα καταλάβει μέχρι σ' ένα τάιμ άουτ. Πήρα την μπάλα στα χέρια μου και είπα 'τι είναι αυτό; Γιατί παίζουμε με αυτές τις μπάλες; Δώστε στους παίκτες την ευκαιρία να παίξουν καλό μπάσκετα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα