Μπλέιζερς - Γουόριορς 104-139: Σαρωτικοί «πολεμιστές» με τον Κάρι να... αγγίζει σβηστός το triple double

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Στεφ Κάρι έκλεισε με 17 πόντους, 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ και οι Γουόριορς είχαν ένα πολύ εύκολο πέρασμα από το Πόρτλαντ με 139-104!

Μπορεί το δείγμα των Γουόριορς να ήρθε απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της λίγκας, τους Μπλέιζερς, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως το τελικό 104-139 δεν πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά.

Και αυτό διότι οι «πολεμιστές» δείχνουν από την preseason πως βαδίζουν σε πολύ σωστό μονοπάτι. Άλλωστε το μαρτυρούν και μόνο τα λεπτά του Στεφ Κάρι, που κουβαλούσε τεράστιο βάρος ακόμα και σε φαινομενικά εύκολα παιχνίδια. Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς έπαιξε 25 λεπτά και ολοκλήρωσε με 17 πόντους, 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ, χωρίς να χρειαστεί να κάνει... όργια.

Με τον Μπάντι Χιλντ να παίζει στους Γουόριορς σαν έτοιμος από καιρό. Ο φόργουορντ από τις Μπαχάμες έχει κολλήσει με την παρέα του Γκόλντεν Στέιτ, παίζοντας ως άλλος Κλέι Τόμπσον. Ασταμάτητος για ακόμα μια βραδιά από το τρίποντο, ολοκλήρωσε με 22 πόντους και 5/7 τρίποντα. Την ώρα που οι Γουόριορς μπορεί να ξεκίνησαν με μόλις δύο εύστοχα τρίποντα την πρώτη περίοδο, αλλά κατάφεραν να πετύχουν 20/48 ως το φινάλε και να απλοποιήσουν τη βραδιά τους.

 

Συμπαραστάτης και ο Άντριου Γουίγκινς που σκόραρε ακόμα 20 πόντους, ενώ διψήφιοι ήταν επίσης οι Τζάκσον Ντέιβις (14π.), Μούντι (15π.), Μέλτον (10π.), Κουμίνγκα (10π.), ενώ για τους ηττημένους ο Σκουτ Χέντερσον ήταν πρώτος σκόρερ με 19 πόντους αλλά 0/5 τρίποντα.

Τα δωδεκάλεπτα: 21-21, 50-62, 72-99, 104-139

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα