NBA, Πέλικανς: Άτυχος στην πρεμιέρα ο Ντεζούντε Μάρεϊ, έσπασε το χέρι του

NBA, Πέλικανς: Άτυχος στην πρεμιέρα ο Ντεζούντε Μάρεϊ, έσπασε το χέρι του

Δημήτρης Οικονόμου
Ντεζούντε Μάρεϊ Πέλικανς χέρι
Μπορεί να... άγγιξε το triple double (14π., 8ρ., 10 ασ.) ο Ντεζούντε Μάρεϊ, ωστόσο η ατυχία του... χτύπησε την πόρτα στην πρεμιέρα, μιας και έφυγε από το παρκέ έχοντας σπάσει το αριστερό του χέρι.

Οι Πέλικανς μπορεί να έκαναν μια ιδανική πρεμιέρα απέναντι στους Μπουλς, επικρατώντας με 123-111, ωστόσο η ατυχία τους χτύπησε ξανά την πόρτα. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ στο ντεμπούτο του να φεύγει έχοντας σπάσει το αριστερό του χέρι!

Ο Μάρεϊ τραυματίστηκε αφού προσγειώθηκε άτσαλα μετά από ένα φάουλ του Ζακ ΛαΒίν, σε προσπάθεια για σουτ τριών πόντων. Και τα δυσάρεστα νέα επιβεβαιώθηκαν, μιας και γκαρντ των Πέλικανς θα λείψει για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Σε μία ομάδα που οι τραυματισμοί έχουν γίνει δεύτερη φύση, με τους Ζάιον Γουίλιαμσον και Μπράντον Ίνγκραμ να έχουν ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν. Ενώ ακόμα και στην πρεμιέρα, ο Ζάιον απουσίασε λόγω ασθένειας.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα