NBA, Video: Το αντιαθλητικό του Κλάξτον που χτύπησε αντίπαλό του στο κεφάλι και παραλίγο να οδηγήσει σε σύρραξη

Δημήτρης Οικονόμου
Νικ Κλάξτον
Ο Νικ Κλάξτον έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στην ήττα των Νετς από τους Χοκς, χτυπώντας τον Ντάισον Ντάνιελς σε ένα φάουλ που κόστισε την αποβολή του.

Οι Χοκς κέρδισαν τους Νετς στην πρεμιέρα τους στο φετινό NBA, αλλά το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το επεισόδιο του Νικ Κλάξτον με τον Ντάισον Ντάνιελς. Ο Κλάξτον έκανε ένα πολύ σκληρό φάουλ, βλέποντας τον αντίπαλό του να φεύγει μόνος του με το καλάθι στον αιφνιδιασμό και όπως είναι λογικό, αποβλήθηκε με Flagrant 2.

Το βάρβαρο χτύπημα στο κεφάλι του Ντάνιελς παραλίγο να προκαλέσει σύρραξη, μιας και ο παίκτης της Ατλάντα όρμηξε στον αντίπαλό του, με τους δύο να τα λένε σε πολύ έντονο ύφος στις πρώτες σειρές της εξέδρας, περίπου οκτώ λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Η μεταξύ τους διαφορά λύθηκε από τους ψυχραιμότερους που μπήκαν ανάμεσά τους, με τον Κλάξτον ωστόσο να παραδέχεται το λάθος της συμπεριφοράς του αμέσως μετά το φινάλε. «Πρέπει να έχω μεγαλύτερη επίγνωση της κατάστασης. Ίσως χρειαστεί να μιλήσω με έναν ειδικό ή κάτι τέτοιο. Ό,τι και να κάνω, δεν μπορώ να αποβάλλομαι από τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαι εκεί για την ομάδα μου. Ξέρω ότι ήμουν σε περιορισμό λεπτών λόγω τραυματισμού, αλλά πρέπει ακόμα να είμαι εκεί για την ομάδα μου» ήταν τα λόγια του, όταν ρωτήθηκε για το φάουλ που έκανε στον αντίπαλό του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα