Παναθηναϊκός: Με πράσινο κασκόλ Μπατίστ και Ιτούδης σε παιχνίδι των Ράπτορς

Παναθηναϊκός: Με πράσινο κασκόλ Μπατίστ και Ιτούδης σε παιχνίδι των Ράπτορς

Μπατιστ
Μάικ Μπατίστ και Δημήτρης Ιτούδης συναντήθηκαν στο γήπεδο των Ράπτορς στο Τορόντο με τους δύο πρώην «πράσινους» να φωτογραφίζονται κρατώντας ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού.

Στα πλαίσια της αναμέτρησης των Τορόντο Ράπτορς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, στη φετινή πρεμιέρα των δύο ομάδων στο ΝΒΑ, «διασταυρώθηκαν» οι δρόμοι του Μάικ Μπατίστ και του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο βοηθός των Ράπτορς και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, συνάντησε τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό στην έδρα της ομάδας του στο Τορόντο, με τους δύο να μοιράζονται ένα «κοινό πράσινο παρελθόν» και να δημιουργούν μια ξεχωριστή στιγμή, βγάζοντας φωτογραφία κρατώντας ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού.

Οι δυο τους συνυπήρξαν στο «τριφύλλι» από το 2003 μέχρι το 2012. Με τον Μάικ Μπατίστ στις θέσεις 4-5 και τον Δημήτρη Ιτούδη στη θέση του βοηθού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός εκείνο το διάστημα κατέκτησε οκτώ πρωταθλήματα Ελλάδος, 6 κύπελλα και 3 τρόπαια της Euroleague.

μπατιστ

 

@Photo credits: instagram/mikebatiste

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα