ΝΒΑ: Μήνυση στους Κλίπερς για κακομεταχείριση του Λέοναρντ και παρατυπία στον τρόπο απόκτησης του

ΝΒΑ: Μήνυση στους Κλίπερς για κακομεταχείριση του Λέοναρντ και παρατυπία στον τρόπο απόκτησης του

Ο Καουάι Λέοναρντ.
Ο πρώην γυμναστής των Κλίπερς και του Καουάι Λέοναρντ, Ράντι Σέλτον, υπέβαλε μήνυση κατά της ομάδας του Λος Άντζελες για κακή διαχείριση του τραυματισμού του παίκτη του, αλλά και για τον αντικανονικό τρόπο με τον οποίο ο Λέοναρντ αποκτήθηκε από τους Κλίπερς.

Οι Κλίπερς ξεκίνησαν ακόμα μια σεζόν στο ΝΒΑ χωρίς να έχουν στη διάθεση τους τον αστέρα τους Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος θα παραμείνει εκτός δράσης επ' αόριστον.

Μήνυση κατά της ομάδας του Λος Άντζελες υπέβαλλε ο πρώην γυμναστής της ομάδας, με τον οποίο ο Λέοναρντ έκανε ατομικά προγράμματα, Ράντι Σέλτον, κάνοντας λόγο για κάποιες πολύ σοβαρές παραβάσεις από πλευράς Κλίπερς.

Συν τοις άλλοις, ο πρώην γυμναστής των Λος Άντζελες Κλίπερς, μηνύει τον οργανισμό του Λος Άντζελες για άδικο τερματισμό της συνεργασίας τους, καθώς ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε αμέσως μετά αφού κατήγγειλε ότι ο Κάουι Λέοναρντ υποβλήθηκε σε μη ασφαλή και επί της ουσίας παράνομη θεραπεία αντιμετώπισης τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, είναι πρόθυμος να μοιραστεί με τους ιθύνοντες του NBA τις πληροφορίες που έχει για το πώς οι Κλίπερς έπεισαν τον Λέοναρντ να ενταχθεί στην ομάδα τους.

 

Ο δικηγόρος του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αν και δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον κύριο Σέλτον, θα συνεργαστεί πλήρως με το NBA εάν οι υπεύθυνοι της λίγκας εξετάσουν το ενδεχόμενο δίωξης και επιβολής κυρώσεων εναντίον των Κλίπερς».

Ο προσωπικός προπονητής του Καουάι Λέοναρντ, κατέθεσε συγκεκριμένα μήνυση σήμερα (24/10) κατά των Κλίπερς η οποία περιλαμβάνει ισχυρισμούς για αντικανονική προσέγγιση του παίκτη αρκετά χρόνια πριν από την υπογραφή του στο Λος Άντζελες.

Παράλληλα, ο Τζον Ντέιβιντ, ένας από τους δικηγόρους που εκπροσωπεί τον Σελτον, έστειλε τη συγκεκριμένη δήλωση στον Αμερικανό ρεπόρτερ Κρις Χάινς:

«Ελπίζουμε ότι η μήνυση του πελάτη μας θα χρησιμεύσει ως μια καλή αφορμή αφύπνισης προς τον οργανισμό των Κλίπερς αναφορικά με το γεγονός ότι οι παίκτες τους δεν είναι απλώς δολάρια, αλλά είναι άνθρωποι που απαιτούν σωστή - και όχι επιπόλαια - θεραπεία στα θέματα υγείας και αποκατάστασης που συνδέονται άμεσα με τη καριέρα και τις ζωές που θα ακολουθήσουν οι παίκτες».

Πάντως η απάντηση των Κλίπερς προς τον Ράντι Σέλτον ήταν κατηγορηματική

«Οι ισχυρισμοί του Σέλτον ερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι ήταν αβάσιμοι. Τιμήσαμε τη σύμβαση εργασίας του κυρίου Σέλτον και τον καλύψαμε πλήρως οικονομικά. Αυτή η μήνυση είναι μια καθυστερημένη προσπάθεια να ταρακουνηθούν οι Κλίπερς με βάση τις κατηγορίες που ο κύριος Σέλτον θα έπρεπε να γνωρίζει ότι είναι ψευδείς».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα