Χόρνετς: Θα επανεκτιμηθεί σε μια εβδομάδα ο τραυματισμός του Μπράντον Μίλερ

Χόρνετς: Θα επανεκτιμηθεί σε μια εβδομάδα ο τραυματισμός του Μπράντον Μίλερ

Μπράντον Μίλερ
Οι Σάρλοτ Χόρνετς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Μπράντον Μίλερ για τουλάχιστον μια ακόμα εβδομάδα, μετά τον τραυματισμό του 21χρονου γκαρντ/φόργουορντ στο αριστερό του πόδι.

Ο Μπράντον Μίλερ αφού αγωνίστηκε για περίπου δέκα λεπτά στη πρεμιέρα των Χόρνετς κόντρα στους Ρόκετς, αποχώρησε από το παρκέ με πρόβλημα τραυματισμού.

Σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο, ο 21χρονος παίκτης της Σάρλοτ, μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαγνώσθηκε ότι υπέστη διάταση του αριστερού του γλουτιαίου και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σε μια εβδομάδα.

Στα λεπτά που αγωνίστηκε ο Μίλερ κόντρα στην ομάδα του Χιούστον, πρόλαβε να πετύχει έξι πόντους, ενώ πέρυσι στη «παρθενική» του σεζόν με τις «σφήκες», αγωνίστηκε σε 75 αγώνες έχοντας κατά μέσο όρο 17,3 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ, αριθμοί που τον κατέταξαν τρίτο στη λίστα των καλύτερων πρωτοεμφανιζόμενων της χρονιάς.

@Photo credits: hornets/twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα