ΝΒΑ: «Σούπερ» Τέιτουμ με 37 πόντους «γλίτωσε» τους Σέλτικς, «έκαναν τη δουλειά» Καβαλίερς, Χιτ (vid)

Ο Τζέισον Τέιτουμ.
Με το 3/3 συνεχίζουν Σέλτικς και Καβαλίερς μετά τις νίκες επί των Πίστονς και Ουίζαρντς, ενώ τη πρώτη τους νίκη έκαναν οι Χιτ επί των Χόρνετς.

Η δράση στο ΝΒΑ για ένα ακόμα βράδυ ήταν καταιγιστική. Οι Καβαλίερς έκαναν... περίπατο κόντρα στους Γουίζαρντς, οι Σέλτικς αγχώθηκαν απέναντι στους Πίστονς αλλά τους έσωσαν οι 37 πόντοι του Τζέισον Τέιτουμ, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ «κλείδωσε» τη νίκη των Χιτ επί των Χόρνετς.

Χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα, οι Καβαλίερς επικράτησαν εκτός έδρας των Ουζίρντς με σκορ 135-116, ξεκινώντας με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα παιχνίδι για την ομάδα του Κλιβελαντ ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους, πέντε ασίστ, τέσσερα ριμπάουντ και τέσσερα κλεψίματα.

Χωρίς νίκη συνεχίζουν οι Ουίζαρντς μετά από δύο αγώνες, οι οποίοι είδαν τον Γάλλο Μπιλάλ Κουλιμπαλί να σημειώνει ρεκόρ καριέρας με 23 πόντους.

 

Τα δωδεκάλεπτα: 25-28, 53-59, 81-97, 116-135

Οι Μπόστον Σέλιτκς πήραν τη νίκη στην έδρα των Ντιτρόιτ Πίστονς με σκορ 124-118, αρκετά πιο δύσκολα από ότι ίσως αρκετοί θα περίμεναν.

Παρότι η ομάδα του Τζο Μαζούλα ξεκίνησε «πετώντας φωτιές» στο πρώτο δεκάλεπτο σκοράροντας 42 πόντους, στη συνέχεια χαλάρωσε κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γεμάτοι ενθουσιασμό Πίστονς.

Στο τέλος όμως «μίλησε» η ποιότητα των «Kελτών» και με κορυφαίο τον Τζέισον Τέιτουμ που πέτυχε 37 πόντους συνέχισαν αήττητοι μετά από τρεις αγώνες στο ΝΒΑ.

Χωρίς νίκη συνεχίζουν οι Πίστονς μετά από δύο αγώνες, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ να ξεχωρίζει για την ομάδα του Ντιτρόιτ πετυχαίνοντας 21 πόντους, ενώ στη στατιστική του πρόσθεσε επίσης 10 ασίστ, 6 ριμπάουντ και τέσσερα μπλοκ.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-42, 62-73, 93-94, 118-124

Οι Μαϊάμι Χιτ έφυγαν νικητές από την έδρα των Σάρλοτ Χόρνετς με σκορ 114-106, φτάνοντας χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις στη πρώτη τους φετινή νίκη.

Ο Τζίμι Μπάτλερ ξεχώρισε με 26 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον ΛαΜέλο Μπολ να ηγείται αντίστοιχα των Χόρνετς, ολοκληρώνοντας το ματς με 27 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-23, 48-56, 72-83, 106-114

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα