Έναν ολόκληρο μήνα χρειάστηκαν οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς ώστε να νιώσουν ξανά τη χαρά της νίκης μέσα στο 2025. Πιο συγκεκριμένα, με τη νίκη μέσα στην έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 105-103, το σερί των 16 ηττών σταμάτησε ενώ τελευταία νίκη πριν από αυτή ήταν στις 2 Ιανουαρίου κόντρα στους Σικάγο Μπουλς (125-107).
Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν κανονικό ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάει στα αποδυτήρια με το 58-57 υπέρ τους. Στην τρίτη περίοδο, οι ίδιοι φάνηκαν να αποκτούν μία διαφορά, ωστόσο οι γηπεδούχοι επέστρεψαν δυνατά στη διεκδίκηση του ματς. Στα 70 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, ο Γκομπέρ είχε μειώσει στον πόντο (101-100), ωστόσο ο Κούζμα λίγο αργοτερα ανέβασε το σκορ στο 103-100. Με το χρονόμετρο να δείχενι 20" ο Βαλανσιούνας έκανε το 105-100 και το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι Τίμπεργουλβς στη συνέχεια ήταν να μικρίνουν απλά την απόσταση με τον Κόνλεϊ.
Πρώτος σκόρερ από την πλευρά των νικητών αναδείχθηκε ο Κάιλ Κούζμα με 31 πόντους, στους 19 ακολούθησε ο Τζόρνταν Πουλ, 14 είχε ο Μπιλάλ Κουλιμπαλί, 13 με 10 ριμπάουντ ο Γιόνας Βαλανσιούνας ενώ 11 είχε ο Καϊσόν Τζορτζ.
Από την άλλη πλευρά, ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς είχε 23 πόντους με 12 ριμπάουντ, στους 16 πόντους με ισάριθμα ριμπάουντ έφτασε ο Ρούντι Γκομπέρ, 16 πόντους μέτρησε ο Μάικ Κόνλεϊ, στους 14 σταμάτησε ο Νίκεϊλ Αλεξάντερ Γουόκερ ενώ στους 10 ο Τζο Ινγκλς.
Τα δωδεκάλεπτα: 26-27, 57-58, 77-83, 103-105
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.